Sugar Bear in Rhoon?

SUGAR BEAR HAIRVITAMINS

Omdat vele jou voorgingen met het innemen van Sugar Bears en de resultaten zichtbaar zijn zijn de kleine beertjes verkrijgbaar in onze Kapsalon in Rhoon.

Waarom Sugar Bear? Als jij lang en sterker haar wilt dan voed je jouw haar van binnenuit en verbeter je jouw algehele gezondheid.Je verhoogt de sterkte van het haar en verbeter de elasticiteit van het haar en daarmee voorkom je haarbreuk. Er zit alles in wat je nodig hebt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar.

Salon The Art Of Style de dames en herenkapper in Rhoon is iedere bezig met het optimaal verzorgen van het haar van onze klanten. Wij geven je graag advies, dit kan op verschillende manieren, het kan een andere shampoo zijn of conditioner of een ondersteuning in de vorm van Sugar Bear Hairvitamins.

Hoe smaken de Sugar Bears?

De Sugar Bears zijn absoluut heerlijk! Er is een verscheidenheid aan smaken getest en daaruit is besloten dat van deze combinatie van bessen iedereen zal genieten!

1 maand Supply: Bevat 60 Sugar Bears Aanbevolen hoeveelheid: 2 Sugar Bears per dag gedurende 30 dagen.

Wat zit er in de Sugar Bear?
Ingrediënten: Deze vegetarische vitaminen bevatten vitamine A,vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine B6, foliumzuur vitamine B12, biotine, panththeenzuur, jodium, zink, Choline, Inositol als actieve vitaminen en mineralen.

Ze zijn gemaakt van echte bessen voor een heerlijke zoete smaak, kokosolie en een vleugje suiker.

Glutenvrij!

Wij zijn geopend op:
Dinsdag 09:00 tot 18:00 uur
Woensdag 09:00 tot 18:00 uur
Donderdag van 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur

Zijn er nog vragen! Neem hiervoor contact met ons op.