Hairextensions

In onze salon vind je het perfecte systeem voor jouw extensions

Hairextensions die bij jou passen

Hairextensions zijn voor iedereen anders, omdat elk type haar anders is. Jouw haar en jouw wensen bepalen welk systeem het beste is voor jou. Wij als kapper behandelen jouw haar als ons eigen haar, omdat we zelf ook het beste van het beste willen. Je weet dus dat je bij ons goed zit als je extra volume of lengte in je haar wilt!
Salon The Art Of Style werkt met vijf professionele systemen.

Vijf systemen voor extensions

  1. Keratine Bonds
  2. Tape techniek – hairtalk® extensions
  3. Microringen
  4. Wave
  5. Haarstukken

Een goed en zorgvuldig advies voor een kleureffect, volume of meer lengte krijg je bij ons gratis en het juiste wat bij jou past.
Welk volume of lengte is het beste voor jou? Maak een afspraak in onze salon en je krijgt te horen wat de mogelijkheden zijn voor jouw haar.

Lekker lang, gewoon volume, gewoon mooi

Salon The Art Of Style is ook hét adres voor extensions.

Persoonlijk & Natuurlijk

Geen vrouw is hetzelfde. Maar iedere vrouw is wel graag van top tot teen verzorgd. Één van de belangrijkste ingrediënten van een modern en verzorgd uiterlijk is ongetwijfeld het kapsel. Met onze extensions is het mogelijk om een haarverlenging en/of – verdikking volledig aan te passen naar de wens van de vrouw. Onze extensions zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, lengtes en gepatenteerde producten zoals de Colormelts van Hairtalk. Daarmee biedt Salon Art of Style de ultieme flexibiliteit en is het resultaat 100% persoonlijk met behoud van de natuurlijke uitstraling.

 

Waarom salon Art of Style werkt met hairtalk®!

Hairtalk heeft een snelle, veilige en eenvoudige extension methode voor salons. Het resultaat is een discrete, snel en de niet-beschadigende applicatie die perfect combineert met natuurlijk haar.

Daarmee is hairtalk® de wereldwijde vernieuwer van tape hairextensions. We geloven in de combinatie van een kwalitatief hoogstaand product, objectief advies en professionele toepassing en verzorging. Daarom zijn onze producten alleen via kapsalons te verkrijgen.
De kapper is namelijk bij uitstek geschikt om de consument te adviseren over alle vragen over haar, haarverzorging en kapsels.
Vandaag de dag is de missie van Hairtalk om stylisten te helpen hun creatieve vrijheid te tonen zonder gebruik van chemicaliën of schadelijke hulpmiddelen. Kleur, lengte of volume toevoegen, verbeteren of intensifiëren in de tijd die normaal toereikend is voor een knip – & föhn behandeling.

Hairtalk Tape Extension before and after 3
Hairtalk Tape Extension Before and after 2
Hairtalk Tape Extension before and after

De mogelijkheden bij hairtalk®

Hairtalk Standard bruin Salon The Art Of Style

hairtalk® PETITE STANDARD

De standaard bij tape-extensions. Geen spanning en een uiterst vlakke, elastische en “meebewegende” verbinding en dus optimaal draagcomfort.

Hairtalk PRO bruin Salon The Art Of Style

Hairtalk® PETITE PRO

Het haar op de tapes heeft tot net onder de bovengrens een speciale keratine bewerking gekregen. Dit unieke productieproces van de Pro extensions garandeert een nog betere en naadloze samenvoeging met het eigen haar.

Hairtalk Plus bruin Salon The Art Of Style

Hairtalk® PETITE PLUS

Deze extensions zijn ideaal voor het creëren van de ultieme, naadloze haarverlenging. Het haar wordt met de hand voorzichtig in de basis gestoken hierdoor lijkt het alsof de haren direct uit de hoofdhuid groeien en zijn de extensions nagenoeg onzichtbaar.

 

hairtalk® biedt een rijk kleurenpalet. Met meer dan 850 kleuren combinaties highlights maar ook innovatieve & modieuze kleureffecten kunnen worden gerealiseerd zonder het gebruik van beschadigende kleurstoffen of chemicaliën. Daarnaast biedt hairtalk® met de Colormelt kleuren een spectrum van prachtige , revolutionaire tinten gebaseerd op een gradueel verloop van de ene kleur naar de andere kleur. Colormelt is uniek en geïnspireerd op tijd-intensieve verftechnieken als ombré en balayage.Hairtalk kleurenring Pro

Hairextensions voor iedere leeftijd

Hairextensions voor iedere leeftijd. De volwassen vrouw weet exact wat ze wil. Vertel ons je wens en geven je graag advies naar de mogelijkheden. Onze extensions kijken niet naar leeftijd maar past zich aan naar jou wensen. Je weet met de Extensions van Hairtalk dat je bij ons goed zit als je extra volume of lengte in je haar wilt! Salon The Art Of Style werkt samen met Hairtalk en gebruikt alleen professionele producten.

Bij ons hoef je niet te twijfelen of te wachten. Wij geven jou een helder en duidelijk advies voor volume of meer lengte in jou haar. Je krijgt wat jij wil en wat bij jou past.

Welk volume of lengte is het beste voor jou? Maak een afspraak in onze salon en je krijgt te horen wat de mogelijkheden zijn voor jouw haar.

HairTalk Extensions voor de vrouw die weet wat ze wil

Extensions-niet leeftijd-gebonden-hairtalk-before-after

Extensions voor: kort, half lang en lang haar:

 

  • 30 cm: valt tot net onder de schouder
  • 40 cm: valt tot over de bovenrug – midden van de rug
  • 50 cm: valt tot op midden van de rug – tot aan de onder rug
  • 60 cm: valt tot net boven de heup
Extensions-lengte-salon-the-art-of-style