Kleuren

Haren kleuren met aandacht

Jouw haar perfect op kleur

Van strak zakelijk tot alle kleuren van de regenboog. Bij ons vind je de haarkleur die je altijd al wilde hebben of haarkleuring die je totaal verrast. Voor ons is het altijd interessant en plezier om met jouw de uitdaging aan te gaan. Wij zijn trots op ons werk omdat wij alle kennis in huis hebben voor het verven van haren. Bovendien kunnen wij vertrouwen op de juiste producten die het mooiste resultaat opleveren! Ben jij nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen!

Breng bij ons jouw haar perfect op kleur!

Ontkleuren

In Salon The Art Of Style ontkleuren we jouw haren op een veilige manier. Voor haar én huid! Want wij werken met diversen super producten! Wij ontkleuren niet zomaar, wij kijken eerst naar de conditie van jouw haar. Dan maken we een beslissing welk product we gebruiken. Alles is er opgericht dat jij de behandeling krijgt die jouw haar nodig heeft.

Waar letten we op voordat wij ontkleuren?

Wat is de algemene staat van jouw haar. Een van de belangrijke aandachtspunten zijn de punten van het haar. Hoe vaak het is gekleurd?

Vooruitstrevend resultaat

Als wij jouw het juiste advies mogen geven dan gaan wij naar het beste resultaat. Zo kan het ook zijn dat we je eert een ander advies geven om bijvoorbeeld eerst je haar te herstellen.

Sta jij open voor een eerlijk advies! Ervaar het in onze salon!

Haren kleuren? Welke kleur haar ook bij je past: bij Salon The Art Of Style in Rotterdam krijg je het mooiste resultaat!
Voor elk type haar hebben wij de perfecte kleurbehandeling!
De ideale behandeling voor jouw haar met Keratin Plus Gold
De ideale behandeling voor jouw haar met Keratin Plus Gold
De ideale behandeling voor jouw haar met Keratin Plus

Behandeling met keratine

  • Keratin Plus Gold
  • Keratin Plus Gold Line adamantium

Met deze behandeling met het product van Jean Paul Mynè, ‘smoothen’ we jouw haren. Het bevat aminozuren en stamcellen uit Zwitserse appels, en dus géén schadelijke stoffen. Alleen professionele salons en uitvoerig getrainde kappers mogen deze behandeling geven. Je ziet het: bij Salon The Art Of Style stap je niet zomaar een kapperssalon binnen.

Haren kleuren mét garantie!

Een complete behandeling (kort haar) duurt ongeveer vier tot zes uur uur. Na de behandeling wassen en drogen we meteen jouw haar. Zo verlaat je met schoon, fris en ‘smooth’ haar onze salon. Om optimaal te genieten van de keratinebehandeling hebben wij een bijpassende keratineshampoo, een keratinemasker en een serum. Gebruik je deze producten, dan krijg je garantie op de behandeling!

Maak een afspraak en laat je verrassen!