Kleuren

Haren kleuren met aandacht

Kleuren

Haren kleuren met aandacht

Jouw haar perfect op kleur

Van strak zakelijk tot alle kleuren van de regenboog. Bij ons vind je de haarkleur die je altijd al wilde hebben. Of die je totaal verrast. Omdat wij alle kennis van haren verven hebben. Bovendien kunnen wij vertrouwen op de juiste producten die het mooiste resultaat opleveren! Breng bij ons jouw haar perfect op kleur!

Blonderen

In Salon The Art Of Style blonderen we jouw haren op een veilige manier. Voor haar én huid! Want wij werken met DOC OLEODEC, de eerste ammoniavrije blondeertechniek met oliebadsysteem!

Zacht voor huid en haar

Dankzij de kostbare oliën kunnen wij met DOC OLEODEC volledig veilig werken. Het garandeert een hydraterende, verzachtende en beschermende werking tijdens het blondeerproces.

Vooruitstrevend resultaat

Waar traditionele haarontkleuring snel uitdroogt en daarmee het blondeerproces stoort, blijft de werking van DOC OLEODEC door de oliën constant. En zorgt het voor een vooruitstrevender resultaat. Ervaar het in onze salon!

Haren kleuren? Welke kleur haar ook bij je past: bij Salon The Art Of Style in Rotterdam krijg je het mooiste resultaat!
Voor elk type haar hebben wij de perfecte kleurbehandeling!
De ideale behandeling voor jouw haar met Keratin Plus Gold
De ideale behandeling voor jouw haar met Keratin Plus Gold
De ideale behandeling voor jouw haar met Keratin Plus

Behandeling met keratine

  • Keratin Plus Gold 
  • Keratin Plus Gold Line adamantium

Met deze behandeling met het product van Jean Paul Mynè, ‘smoothen’ we jouw haren. Het bevat aminozuren en stamcellen uit Zwitserse appels, en dus géén schadelijke stoffen. Alleen professionele salons en uitvoerig getrainde kappers mogen deze behandeling geven. Je ziet het: bij Salon The Art Of Style stap je niet zomaar een kapperssalon binnen.

Haren kleuren mét garantie!

Een complete behandeling (kort haar) duurt ongeveer twee uur. Na de behandeling wassen en drogen we meteen jouw haar. Zo verlaat je met schoon, fris en ‘smooth’ haar onze salon. Om optimaal te genieten van de keratinebehandeling hebben wij een bijpassende keratineshampoo, een keratinemasker en een serum. Gebruik je deze producten, dan krijg je garantie op de behandeling!

Maak een afspraak en laat je verrassen!