Tanden bleken

Voor een stralende glimlach

Je tanden bleken met PEARLSMILE® voor een perfecte glimlach.

Innovatief cosmetische tanden bleken met PEARLSMILE®.

In minder dan 25 minuten heb jij glimmende witte tanden?
Als jij in de spiegel kijkt wil je een mooie witte glimlach. Iedereen heeft last van verkleuringen en daar hebben wij de oplossing voor, ook jouw tanden zien er mooier uit na een behandeling met onze gel van PEARLSMILE®. 

Iedereen ervaart een fantastisch voordeel met onze gel, het is zo gemaakt dat niemand meer last heeft van irritaties in de mond tijdens en na de behandeling.
Heb jij 25 minuten over voor witte tanden ze opnieuw te laten glimmen voor je mooie glimlach.

Een stralende witte lach is daarom bereikbaarder dan ooit.

Ontwikkeld door de eisen van de overheid
Door bleekgel met minder dan 0,1% peroxide (EU- richtlijn 2011/84/EU) en door koud LED-licht wordt jouw tandglazuur niet aangetast en raakt jouw tandvlees niet geïrriteerd. Het is veel veiliger dan de standaardbehandeling. En niet voor niets wereldwijd geliefd.

Een zeer effectieve behandeling

Gemiddeld maakt één behandeling van zo’n 25 minuten de tanden tot 9 tinten witter. De gel neutraliseert de pigmenten die het tandglazuur verkleuren. In onze speciale behandelstoel ontspan je en voor je het weet loop je naar buiten met een onweerstaanbare glimlach.

Bij Salon The Art Of Style bleken we jouw tanden veilig en met het beste resultaat!
Een stralend witte glimlach? Veilig tanden bleken doe je bij Salon The Art Of Style.

Full treatment

Een goed begin is bij ons veel meer dan het halve werk. Met een speciale full treatment als eerste behandeling haal je in 2 x 25 minuten optimaal resultaat!

Voordelige abonnementen

PEARLSMILE®is een 100% cosmetische behandeling. Dat betekent dat wij geen speciale tandheelkundige apparatuur, medisch opgeleide specialisten en langdurige behandelingen nodig hebben. Voor jou betekent dat een zeer betaalbare behandeling! Helemaal met onze abonnementen!

Bespaar met onze abonnementen. Vraag ons om meer informatie!

Tanden bleken bij Salon The Art Of Style: veilig en met perfect resultaat!