Stralende glimlach

Tanden bleken met optimaal resultaat

Stralende glimlach

Tanden bleken met optimaal resultaat

Jouw perfecte glimlach

Innovatief cosmetisch tanden bleken met PEARLSMILE®

Een stralend witte lach is met PEARLSMILE® bereikbaarder dan ooit. Door bleekgel met minder dan 0,1% peroxide (EU- richtlijn 2011/84/EU) en door koud LED-licht wordt jouw tandglazuur niet aangetast en raakt jouw tandvlees niet geïrriteerd. Het is veel veiliger dan de standaardbehandeling. En niet voor niets wereldwijd geliefd.

 

Zeer effectief tanden bleken

Gemiddeld maakt één behandeling van zo’n 25 minuten de tanden tot 9 tinten witter. De gel neutraliseert de pigmenten die het tandglazuur verkleuren. In onze speciale behandelstoel ontspan je en voor je het weet loop je naar buiten met een onweerstaanbare glimlach.

Bij Salon The Art Of Style bleken we jouw tanden veilig en met het beste resultaat!
Een stralend witte glimlach? Veilig tanden bleken doe je bij Salon The Art Of Style.

Full treatment

Een goed begin is bij ons veel meer dan het halve werk. Met een speciale full treatment als eerste behandeling haal je in 2 x 25 minuten optimaal resultaat!

Voordelige abonnementen

PEARLSMILE®is een 100% cosmetische behandeling. Dat betekent dat wij geen speciale tandheelkundige apparatuur, medisch opgeleide specialisten en langdurige behandelingen nodig hebben. Voor jou betekent dat een zeer betaalbare behandeling! Helemaal met onze abonnementen!

Bespaar met onze abonnementen. Vraag ons om meer informatie!

Tanden bleken bij Salon The Art Of Style: veilig en met perfect resultaat!

Pin It on Pinterest

Share This