Haaruitval?

Esthecin is het nieuwe Nederlandse haarserum.

Mooi, gezond en sterk haar

De meeste mensen hechten veel waarde aan een goede bos haar en het hebben van mooi, gezond en sterk haar is belangrijk voor vrouwen én mannen. We doen er tenslotte van alles aan om er aantrekkelijk uit te zien en ons haar speelt daarbij een belangrijke rol. Niet voor niets is de uitdrukking: “Als mijn haar maar goed zit”. Haar kan aan verandering onderhevig zijn. Zo kunnen er periodes zijn dat je meer haar verliest dan anders. Gelukkig kan met de juiste verzorging de haarkwaliteit verbeterd worden.

 

De ervaringen van Egbert-Jan Weeber met Esthecin

Waarom Esthecin?

 

VOOR VROUWEN EN MANNEN
Geschikt voor mannen en vrouwen om haaruitval om te zetten in haargroei

OP BASIS VAN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
Formule waarbij enkel gebruik is gemaakt van kwalitatieve ingrediënten

ONZICHTBAAR
Wordt snel opgenomen in de hoofdhuid

ONTWIKKELD VOLGENS DE NIEUWST WETENSCHAPPELIJKE INZICHTEN
Nederlandse innovatie, made in Switzerland

EENVOUDIG IN GEBRUIK
Binnen enkele minuten aangebracht

GESCHIKT VOOR ELK HAARTYPE
Geschikt voor elk haartype, haarkleur en textuur

Haaruitval? Wat nu?

En als er al sprake is van haaruitval? Ook dan kan Esthecin helpen. Haarverlies komt inmiddels voor bij 40% van de vrouwen en 80-95% van de mannen. De meest voorkomende vorm van haaruitval is androgeen haaruitval, wat letterlijk ‘mannelijk type haaruitval’ betekent. Maar dat wil niet zeggen dat het niet bij vrouwen voorkomt. Androgeen haaruitval wordt onder andere veroorzaakt door (over-)gevoeligheid voor DHT oftewel dihydrostestosteron, een vervolgproduct van het hormoon testosteron. Bij vrouwen kunnen hormonale problemen zoals PCOS en schildklierproblemen, maar ook zwangerschap en de menopauze de oorzaak zijn. Androgeen haaruitval is bij mannen te herkennen aan het dunner wordende haar op de kruin of bij de inhammen, bij vrouwen komt het meestal tot uiting in een dunnere haarinplant, vaak op de middenlijn van het hoofd. Een andere vorm van haarverlies die veel voorkomt, is telogeen haarverlies, waarbij de haarcyclus blijft steken in de rustfase en de haarwortel niet krachtig genoeg is om weer te groeien.De oorzaak van deze vorm is vaak androgeen, dus hormoon-gerelateerd. Esthecin is ontwikkeld ter voorkoming van androgeen haarverlies en voedt de haarzakjes welke zich in de rustfase bevinden.

Ook ons haar wordt ouder

Naarmate we ouder worden, verandert onze huid. Een oudere huid is minder veerkrachtig en heeft meer rimpels dan een jonge huid. De mate van huidveroudering en de snelheid waarmee dit gebeurt, is afhankelijk van verschillende factoren. Hormonen, erfelijke aanleg en leefstijl zoals rookgedrag, voeding, blootstelling aan zonlicht, stress en medicatiegebruik zijn stuk voor stuk factoren die van invloed zijn op onze huid. En omdat haren onderdeel zijn van de huid, zijn al deze factoren ook van invloed op het haar. Bij het ouder worden verandert dus niet alleen de huid, maar ook het haar. De haarschacht wordt dunner en er groeien steeds minder haren uit een haarzakje, met dunner wordend haar als gevolg. Dit verouderingsproces van het haar gebeurt meestal na het 40e levensjaar, maar kan ook op jongere leeftijd voorkomen.

Op tijd beginnen met de verzorging van de hoofdhuid

Gelukkig verloopt het verouderingsproces heel geleidelijk en is ons haar niet van de een op de andere dag grijs en dun. Maar dat veroudering niet direct waar te nemen is, wil niet zeggen dat de processen niet gaande zijn. Haarverlies is pas met het blote oog waar te nemen als circa 50% van de haren is verdwenen; het kan dus jaren duren voordat haarverlies echt zichtbaar is. Om het haar zo lang mogelijk sterk en gezond te houden, is het daarom aan te raden om tijdig te beginnen met het goed verzorgen van het haar en de hoofdhuid. Esthecin bevat ingrediënten die een positieve invloed hebben op de verouderingsprocessen van de haarzakjes. Het serum

voedt de wortels en de haarzakjes waardoor de kwaliteit van de haren kan

Het gebruik van Esthecin is simpel

U masseert het Esthecin haarserum verspreid over de hoofdhuid licht in. Het serum wordt snel opgenomen en na een paar minuten is er meestal niks meer van te zien. Wacht na het aanbrengen van het serum minstens een half uur met het wassen van het haar. Beter nog is het om het serum in de avond aan te brengen en het haar de volgende ochtend te wassen. Bij haaruitval en ter voorkoming van haaruitval brengt u het serum twee keer per week aan. Als u de kwaliteit van uw haar wilt verbeteren, is een keer per week voldoende. Haren groeien langzaam en daarom is de invloed van Esthecin pas te beoordelen na 2 tot 4 maanden, soms zelfs pas na 6-9 maanden. Voor meer haarvolume en een zo optimaal mogelijke haarkwaliteit houdt u de richtlijnen aan en gaat lang genoeg door.