Nieuws

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor een gezonde huid- en lichaamsconditie kom je naar onze salon. voor cellulitis of andere klachten zijn wij een luisterend oor.

Lees meer
Bikinilijn

Bikinilijn

Superieure resultaten voor alle soorten haargroei

LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.

Wij zitten op een mooie locatie in Rotterdam Charlois.

Lees meer
Brazilian waxen € 37,50 met Lycon Precision Wax

Brazilian waxen € 37,50 met Lycon Precision Wax

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!
De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Lees meer
Actie schoonheidsbehandeling

Actie schoonheidsbehandeling

Lycon Precision Wax
Verzorgende wax met onweerstaanbare aromatische geuren
Alle Lycon Wax hebben een heel milde samenstellingen en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen, in combinatie met bijenwas. De toevoeging van aromatische oliën laten dat de formules onweerstaanbaar geuren. Ze hebben tijdens het waxen intensief verzorgende eigenschappen voor jouw huid en zijn door heerlijke geuren een genot voor de zintuigen.

Lees meer
Haaruitval

Haaruitval

"Haaruitval" Heb jij last van veel haaruitval of zelfs kaalheid.  Het is een moeilijk onderwerp voor vrouwen en mannen. Niet iedereen durft hierover te praten. Wij zijn gewend om iedereen te helpen en ondersteunen met een goed advies. In onze Salon kunnen we je...

Lees meer
Hairtalk

Hairtalk

Overal ter wereld hebben vrouwen één van de best bewaarde geheimen ontdekt. Ook wij als “Salon The Art Of style” zijn de samenwerking aan gegaan met Hairtalk. Zo ervaren onze klanten hairtalk’s kleine en ultradunne tape-in extensions van een premium kwaliteit Indisch remi natuurhaar, die in minder dan een uur haarvriendelijk kunnen worden ingezet. De resultaten mogen er zijn. Wij weten als geen ander dat geen vrouw hetzelfde is en hun haarverlengingen zouden dat ook niet moeten zijn. Het Hair Extension systeem maakt het als eerste mogelijk de haarverlenging volledig aan te passen naar de wens van de individuele vrouw. Door verschillende types en kwaliteiten extensions aan te bieden, maakt het product hairtalk de perfecte haarverlenging voor iedere vrouw mogelijk. Onze klanten ontdekken bij deze Hair Extensions alles onzichtbaar is … behalve het resultaat.

Lees meer
Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

De parfums bij Salon The Art Of Style zijn van hoge kwaliteit. Met de samenstelling van diverse geurtinten krijgen we de lekkerste parfums. Wil jij goedkoop de beste parfum! Kom langs en laat je verrassen.

Lees meer
Lycon precision waxing

Lycon precision waxing

Lycon Precision waxing . De mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een super glad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt.
Salon The Art Of Style Rotterdam

Lees meer