Waxen

Gladder dan ooit.

Of het nu gaat om het waxen van wenkbrauwen, oksels, armen, benen of andere delen van het lichaam: in onze salon is alles ingericht om jou een volledige professionele schoonheidsbehandelingen te geven. De beste apparatuur, een zorgvuldig uitgezochte stoel. Rust en sfeer die voor ontspanning zorgen. Onze schoonheidsspecialisten zijn gemotiveerd om jouw wensen te vervullen. Met natuurlijke producten die zich richten op de haartjes en niet op de huid. De behandelingen zijn bijna pijnloos en jouw huid wordt niet beschadigd. Kleine haartjes worden bij de meeste waxbeurten niet verwijderd. In onze salon gaan we verder! Met de producten van Lycon zijn we zelfs haartjes van 1 mm de baas. Jouw huid is na onze waxbeurt gladder en de lijntjes zijn strakker rond je wenkbrauwen.

Lycon Precision Wax

LYCON Precision Wax, de elite onder de professionele wax en after care. Deze unieke en geavanceerde methode van ontharen uit Australië wordt in meer dan 65 landen toegepast door vooraanstaande beautysalons en spa’s. Het merk biedt een brede keuze aan hot en stripwaxen en de Lyco Jetwax, speciaal geschikt voor korte en heel stugge haren. Ook zijn er voor- en nabehandelingslotions en accessoires, waarmee onze LYCON Wax Professional voor jou een perfect resultaat garandeert.

Verzorgende wax met onweerstaanbare aromatische geuren
Alle Lycon Wax hebben een heel milde samenstellingen en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen, in combinatie met bijenwas. De toevoeging van aromatische oliën laten dat de formules onweerstaanbaar geuren. Ze hebben tijdens het waxen intensief verzorgende eigenschappen voor jouw huid en zijn door heerlijke geuren een genot voor de zintuigen.

Een perfect gladde, optimaal verzorgende en zijdezachte huid zonder pijn
De LYCON Wax is aan te brengen op een relatief lage temperatuur, wat irritaties en een rode huid helpt voorkomen. Tijdens het waxen met LYCON Precision Wax worden alle haartjes al vanaf een lengte van slechts 1 mm, inclusief de haarwortels, vrijwel zonder pijn volledig verwijderd. Jouw huid is daarna perfect glad, haarvrij, optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan.

Hoe werkt het?

LYCON Precision Wax is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de LYCON wax hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan de huid. In een paar seconde omsluit de wax alle haartjes. Een stevig maar flexibel laagje dat we vervolgens snel en vrijwel pijnloos verwijderen.

Langdurig haarvrij, zonder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties
Gemiddeldt genomen blijven de haartjes na het waxen met LYCON Precision Wax tussen de 3 en 6 weken weg. In de tussentijd zijn er geen hinderlijke stoppels, huidirritaties of ingegroeide haartjes. Waxen met LYCON zorgt er dus voor een langdurig haarvrije en vooral zachte huid. Dat bereik je niet met scheren of epileren.

Prijslijst Waxen, Verven wenkbrauwen en wimpers

Verven

Wenkbrauwen € 12.50
Wimpers € 12.50
Wimpers en wenkbrauwen € 20.00

Waxen

Wenkbrauwen € 14.50
Bovenlip € 9.50
Kin € 15.00
Gezicht € 20.00
Oksels € 14.50
Onderbenen € 25,00
Hele benen € 39,50
Onderarmen € 25,00
Hele armen € 39,50
Bikinilijn € 19.00
Brazilian € 37.50