SARYNA KEY Haarverzorging

Toen Mike Sabag – founder van Moroccanoli – in Afrika ontdekte wat Shea Butter voor haar en huid kan betekenen , wilde hij nog maar één ding: vrouwen in de rest van de wereld hiervan laten profiteren.

In 2007 lanceerde hij daarom de intensief verzorgende haarproducten van Saryna Key.

Geen betere bron van schoonheid dan de natuur: De honderd procent natuurlijke en plantaardige shea butter wordt gewonnen uit noten van de Afrikaanse shea boom. Ook wel de Karité boom genoemd. En zoals we weten, voor het bereiken van perfectie is tijd nodig. Het kan wel 50 jaar duren tot een karité boom volledig volgroeid is. De noten worden vervolgens op traditionele manier verwerkt tot een boter die rijk is aan onder andere de vitamines A, E en F, vetzuren, proteïnes en Aminozuren.

Deze natuurlijke ingrediënten voeden droog haar, verbeteren de kwaliteit van de hoofdhuid en beschermen huid en haar tegen vrije radicalen.

SARYNA KEY Treatment Masker
Saryna Key Conditioner

SARYNA KEY heeft twee lijnen ontwikkeld:

  • De Damage Repair
  • Damage Repair Light

De Damage Repair
Voor droog, breekbaar haar dat beschadigd is door chemische behandelingen, hitte en peroxide. De Damage Repair heeft de hoogste concentratie Shea Butter en brengt beschadigd haar terug tot leven.

Damage Repair Light.
Verrijkt met Pure African Shea Butter & multi pro vitamine complex, geeft de Damage Repair Light range luchtigheid & volume aan fijn, dun en verzwakt haar.