Depot The Male Tools & Co

Depot “OUR CONCEPT”

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Hierdoor is er een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Doordat het assortiment is gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

Traditie Herleeft.

Echte Tools voor de schoonheid van mannen

Specifieke producten voor het haar, scheren en baard- en snorverzorging worden aangevuld met producten voor het lichaam, evenals de accessoires. Formules op basis van innovatieve technologieën en hoogwaardige ingrediënten.
Het assortiment bestaat tevens uit een lijn van geuren; parfums en home Fragrance die de zintuigen prikkelen en voldoen aan de wens van de veeleisende man.

Echt voor mannen “Depot The Male Tools & Co

depot-herenkapper-rotterdam-charlois
depot-shampoo-salon-the-art-of-style

100  Haar reiniging

Het REIINIGEN van ons haar biedt gedurende ons gehele leven bescherming voor de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Het is daarbij van belang om het haar regelmatig te reinigen, vooral met de juiste producten, en dat geldt zeker voor ons mannen.

De Depot shampooproducten voor de man:

No.101 normaliserende dagelijkse shampoo, No.102 shampoo tegen roos en talg, No.103 hydraterende shampoo, No.104 zilver shampoo, No.105 verkwikkende shampoo tegen haaruitval, No.106 Intensieve crème shampoo voor een schilferige hoofdhuid, No.107 Witte klei-talg controle shampoo voor vette hoofdhuid en haar

200 Haarbehandeling

Omdat het haar van de meeste mannen nu meer dan ooit wordt onderworpen aan verschillende factoren van buitenaf is de VERZORGINGS fase cruciaal. Tijdens de verzorging wordt de haarvezel beschermd door de haarschacht, wat onmisbaar is voor de hoofdhuid. Immers is een gezonde hoofdhuid de kern van het hebben van mooi, dik haar.

De verzorgingsproducten voor de man:

No.201 verfrissende conditioner, No.202 complete Leave-In conditioner, No.203 verfrissende geur voor haar en hoofdhuid, No.204 haarbehandelingsolie, No.205 verkwikkende haarbehandeling, No.207 white clay sebum control-behandeling, No.208 ontgiftende spray lotion, No. 210 tijdelijke kleurmousse

depot-haarbehandeling-salon-the-art-of-style
depot haarstyling salon the art of style

300  Haarstyling

Voor de styling van elk haartype geldt, als je een lange houdbaarheid aan de gecreëerde look wilt geven, dan is een styling product een must. Eenvoudig, duurzaam en met groot respect voor de haarvezel worden dankzij onze stylingsproducten de mooiste modellen gecreëerd. De beschermende, actieve ingrediënten geven het model houdbaarheid, controle, definitie, richting, helderheid of juist matte effecten.

De haarstyling producten voor de man bestaat uit:

No.301 matt pasta, No.302 clay pomade, No.303 modelleerwax, No.304 hold strong gel, No.305 volumizer, No.306 sterke haarlak, No.307 zwarte gel, No.308 volume creator, No.309 texturizing dust, No.310 Curl Designer, No.312 Houtskoolpasta, No.313 medium hold-gel

400 SCHEER BIJZONDERHEDEN

SCHEREN doen we ons hele leven, vanaf het eerste moment dat het gezichtshaar verschijnt totdat het een baard wordt. Een intiem moment dat iedere man volgens zijn eigen ritueel, rustig en met toewijding voor altijd volgt vanaf de puberteit.
Omdat het scheren voor iedere man zeer persoonlijk is, hebben we producten gecreëerd voor elke voorkeur. Producten voor zowel vóór als na het scheren, om de wereld van het “scheren” een unieke en buitengewone allure te geven.

De Depot scheerproducten voor de man:

No.401 crème-huidbeschermer voor en na het scheren, No.402 verzachtende vloeistof voor na het scheren, No.403 pre-shave & verzachtende baardolie, No.404 verzachtende scheerzeep crème voor de scheerkwast, No.405 hydraterende scheerschuim zonder scheerkwast, No.406 transparante scheergel zonder scheerkwast, No.407 verfrissende herstel aftershave, No.408 hydraterende aftershavebalsem, No.409 Aluinsteen, No.410 stick voor na het scheren

depot-scheer-bijzonderheden-salon-the-art-of-style
depot-baard-&-snor-salon-the-art-of-style

500 BAARD & SNOR specifieke producten

De baard staat al lang niet meer symbool voor ‘The wild man’. Met de terugkomst van de barbier (één van de beste vrienden van de man), is de BAARD door de jaren heen een symbool van onderscheid, communicatie en elegantie geworden en heeft deze een intellectuele-aristocratische functie. Soms een tikkeltje arrogant.

De baard & snor producten voor de man bestaat uit:

No.501 hydraterende en zuiverende baardshampoo, No.502 baard en snorboter, No.503 snor wax, No.504 reinigingsdoekjes voor baard en snor, No.505 conditionerende baardolie

600 LICHAAMS VERZORGING

Niet alleen de verzorging van het gezicht, de baard en het haar maar ook de verzorging van het LICHAAM is een gezonde en aangename gewoonte. Ook de man die weinig met het uiterlijk bezig is, vindt het nodig om zich dagelijks te wassen en zijn huid te verzorgen.

De lichaamsproducten voor de man:

No. 601 zachte bad of douche gel, No. 602 geparfumeerd zeepblok, No. 603 vloeibare handzeep, No. 604 vocht inbrengende handlotion Citrus & kruiden, No. 605 desinfecterend handgel, No. 606 sport haar- en lichaamsshampoo, No. 607 verfrissende lichaamsspray sporten

depot-the-male-tool-&-co-body-solutions-salon-the-art-of-style
depot-geuren-salon-the-art-of-style

900 GEUREN

“Raadselachtige of uitzonderlijk eenvoudige FRAGRANCES. Warm of fris, houtachtig of licht bloemig, amber of fruitig. Geuren omhullen je, geven herinnering en stimuleren je zintuigen.
De DEPOT® geuren zijn creatief geïnspireerd vanuit een denkwijze die zinspeelt op een herinnering, vanuit een bepaalde situatie. Hiermee brengen de geuren het moment, de reis of gevoelens terug. Even in het moment zijn. De geuren stellen ons in staat om de unieke reuk te ervaring en opnieuw te beleven, de geur die onze gedachte terugbrengt in het moment die ons vergezellen en zijn gegrift in onze herinneringen. Depot onderscheidt zich met de geurbeleving als delicaat, nauwelijks aanwezig, excentriek, gedurfd of enigszins donker, uitgesproken of introvert, met een retro-aantrekkingskracht die ook minimaal en discreet is.”

De geurproducten voor de man zijn:

No. 901 geurkaars, No. 902 geurspray, No. 903 diffuser, No. 904 Eu de Toilette, No. 905 parfum