SugarBearHair

SugarBearHair Vitamins

Omdat velen jou voorgingen met het innemen van Sugar Bears en de resultaten zichtbaar zijn verkopen we de kleine beertjes nu ook onze webshop.

In onze Kapsalon in Rotterdam adviseren wij dagelijks de beertjes aan onze klanten.

Waarom SugarBearHair? Als jij lang en sterker haar wilt dan voed je jouw haar van binnenuit en verbeter je de algehele gezondheid in je lichaam. Je verhoogt de sterkte en de elasticiteit van het haar en daarmee voorkom je haarbreuk. Er zit alles in wat je nodig hebt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar.

Hoe smaken de Sugar Bears?

De Sugar Bears zijn absoluut heerlijk! Er is een verscheidenheid aan smaken getest en daaruit is gebleken dat van de combinatie van bessen iedereen zal genieten!

Omdat de ingrediënten in de beertjes zo zijn samengesteld voor het haar zoals biotine, foliumzuur en vitamine D krijgt het haar de juiste vitamines binnen die het nodig heeft om te groeien.
De snoepjes bevatten geen hormonen.
Je hoeft je geen zorgen te maken dat gezichtshaar of lichaamshaar wordt gestimuleerd.

 

sugerbear-sugarbearhair-haargroei-rotterdam-charlois
SugarBearHair Vitamins

Er zijn geen bijwerkingen. Wij raden wel aan eerst de ingrediëntenlijst te bekijken om te zien of er niets in zit waar je allergisch voor bent.

1 maand Supply: Bevat 60 Sugar Bears Aanbevolen hoeveelheid: 2 Sugar Bears per dag gedurende 30 dagen.

Wat zit er in de Sugar Bear?
Ingrediënten: Deze vegetarische vitaminen bevatten vitamine A, vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine B6, foliumzuur vitamine B12, biotine, panththeenzuur, jodium, zink, choline, inositol als actieve vitaminen en mineralen.

Ze zijn gemaakt van echte bessen voor een heerlijke zoete smaak.

Glutenvrij!