Oxilock Plasma reset behandeling van Jean Paul Myné

Oxilock Plasma reset behandeling van Jean Paul Myné

Oxilock Plasma reset behandeling van Jean Paul Myné

OXILOCK plasma RESET is de revolutionaire behandeling met kostbare kristallen van organische oorsprong.
Ze zijn het resultaat van het onderzoek van Jean Paul Mynè laboratoria dat de mogelijkheid garandeert om de opeenhopingen van zware metalen uit haar en hoofdhuid als gevolg van frequente chemische behandelingen of persoonlijke levensstijl te elimineren.

Gebruikt vóór de verschillende chemische behandelingen in de salon, maakt het product het mogelijk om de interferentie te elimineren die de uitstekende resultaten van een chemische of niet-chemische behandeling in gevaar kan brengen.
Het resultaat is zacht, helder, gerevitaliseerd, sterker en gezonder haar.
De hoofdhuid van uw klanten zal zeer schoon zijn en de klanten zullen een prachtig gevoel van lichtheid en welzijn ervaren.

EENVOUDIG, GEZOND, VEILIG EN NATUURLIJK

Algemene voordelen:
• Het verbetert de gezondheid van het haar en de hoofdhuid
• Het verbetert de prestaties van de daaropvolgende chemische behandeling
• Kan latere blekingstijden versnellen
• Verlengt de duur van de chemische behandeling.

Hoofdingrediënten:
Gluconolactone, Vitamine C, Xanthan Gum … een paar eenvoudige ingrediënten voor een innovatieve en revolutionaire formule die celvernieuwing bevordert en het haar bevrijdt van opeenvolgende chemische behandelingen.

 

Maak een afspraak of bel ons op.

KERATINE PLUS GOLD EXCLUSIVE SMOOTHING TREATMENT

KERATINE PLUS GOLD EXCLUSIVE SMOOTHING TREATMENT

Keratine Plus Gold Exclusive Smoothing Treatment

Keratine Plus Gold, de Keratine Plus evolution.

Keratine Plus Gold is een combinatie van botanische en organische extracten – bijna 100% – gemengd in een perfecte balans. Deze mix wordt losgekoppeld van krullerig, fris, volumineus haar, krijgt uitstekende resultaten en voedt en versterkt de haar vezels. Het garandeert zachtheid en zichtbaar gezond haar. Aanbevolen voor alle haartype

Keratine Plus Gold

Keratine Plus Gold van Jean Paul Mynè biedt een nieuwe dimensie in stijlen. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, parafine en parabenen. De uitzonderlijke combinaties van botanische en organische extracten zoals avocado- en arganolie, zure appel en koffie-extract voeden en versterken de haar vezel. Na de professionele behandeling Keratine Plus Gold van Jean Paul Mynè zeg je die vervelende weerborstel of dat steeds krullend haar vaarwel.

Deze behandeling is een blijvende en groeit uit, een uitgroeibehandeling is aanbevolen na 6 a 10 maanden. De behandeling met Keratine Plus Gold is aanbevolen voor alle haartypes. Het verzekert je zichtbare glad- en zachtheid van de wortel tot het haar punten.

Kortom, je haar glanst, voelt zacht aan er ziet er weer supergezond uit. Een echte aanrader, deze behandeling vraagt wel wat tijd. Reken ongeveer tussen de 2 en de 5 uur al naargelang de lengte en dikte van uw haren.

Voor advies kan je ons bellen 

 

THUISBLEEKSET PEARLIGHT

THUISBLEEKSET PEARLIGHT

HUISBLEEKSET PEARLIGHT

Wie wil er nou geen witte tanden?

Dankzij moderne technologie is een stralend witte lach voor iedereen een betaalbare luxe.

In tegenstelling tot de traditionele tandenbleek methodes is cosmetisch tanden bleken van PEARLSMILE® gebaseerd op het gebruik van een bleekgel die minder dan 0,1% peroxide (EU- richtlijn 2011/84/EU) bevat en die wordt geactiveerd door koud LED-licht. Deze combinatie zorgt voor een pijnloze en prettige behandeling.

In onze salon kan je relaxen en tegelijkertijd je tanden bleken. Maar wij hebben natuurlijk ook gedacht aan de mensen met weinig tijd. Als je haast hebt en je moet naar onze salon komen in Rotterdam Charlois dan kost dat veel tijd voor jou. Maar je wilt je tanden mooi wit hebben. We hebben nieuws.

Let op! te combineren met je huishoudelijke bezigheden zoals: tijdens het koken, tv kijken.

HUISBLEEKSET PEARLIGHT

Heeft u een belangrijk date, sollicitatiegesprek of fotoshoot? Een zelfverzekerde stralende witte glimlach is uw visitekaartje! Een professionele tandenbleekset voor ontspannen gebruik bij u thuis.

De set is geschikt voor meerdere behandelingen.
PEARLSMILE® Gel – 15ml (voor 3 sessies) – 1 stuk
PEARLSMILE® LED-Licht PS-02 (5stuks LED) – 1 stuk
Silicone bitje met houder – 1 stuk
PEARLWIPE – 3 stuks
Batterij CR2450 / 3V – 2 stuks

Wil je graag naar de Salon komen en door onze specialisten geholpen worden. Maak een afspraak via Facebook of op de website.

Pin It on Pinterest