Klantreacties

José Kuijpers

Dit is een geweldige salon, kundig, hartelijk en gezellig. Mijn haar is prachtig gekleurd, ik kreeg heel goed advies en veel tijd en aandacht. Top!

Anita

Vandaag voor het eerst naar deze kapsalon geweest, super ervaring, meiden hebben echt tijd, heel gastvrij, ook voor advies zit je hier zeker goed. ik heb laten wassen, knippen, kleuren en een schoonheidsbehandeling gehad. Ik ga hier zeker terug, heb gelijk weer een afspraak gemaakt. Al met al een top zaak.

Chantal

Gisteren voor het eerst in deze salon geweest. Gezellige dames en erg gastvrij. Heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling gehad en daarna de haren gewassen en geknipt.

Marieke

Ik ben nu 2 x geweest om mijn benen te laten waxen en mijn oksels.
Geja is erg kundig en precies. Ze legt uit wat ze gaat doen. Erg fijn. Mijn haartjes op mijn benen waren na 1 x waxen al met een derde verminderd. Je voelt je gelijk erg welkom. Echt een aanrader!

Manuela

Super kappertje? Hele lieve mensen en zorgen goed voor je en goeie resultaten
Helemaal blij mee ?

Geja

Dit is een kapsalon waar jezelf gelijk thuis voelt. Alle aandacht voor de klant.
Ik heb niet het makkelijkste haar, maar wat ben ik blij met het resultaat. Iedere keer weer.
En dan ook gelijk je kappersafspraak combineren met de schoonheidssalon. In twee woorden: gewoon TOP

Luc

Ff lekker geknipt. En daarna tandjes een tandje lichter??? heerlijk

Serena

Een mooie en gezellige salon met heel veel sfeer en voorzien van alle luxe! Ben je opzoek naar een salon waar je lekker ontspannen zit, waar je met een geweldig kapsel en tevreden de deur uit gaat, dan ben je hier zeker op het juiste adres! ?
Jullie verdienen meer dan vijf sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ryanne

Gister voor het eerst naar deze salon geweest. Wat een service! Een warm welkom, gezellig tijdens het wachten met de verf in je haar. Een super goed en eerlijk advies. Vakkennis 🙂 Een bezoek aan de kapper is een nu in eens een uitje! Bedankt! Mega blij met het resultaat! Ik kom gauw terug om me te laten knippen 😉 Ik heb er nu al zin in.

Stella

Hier moet je zijn voor een perfecte kleur,goed geknipt kapsel en witte tanden….wat een top service en gezellige sfeer.
Super blij met mijn kleur en de producten die ik gekocht heb zijn heerlijk.Aanrader voor iedereen.Yvonne je bent een topper!

charlaine

Vandaag voor het eerst mijn haar hier laten knippen. Super service, toffe mensen, een echte aanrader!

Ramona Zeitzen

Vandaag mocht ik de eerste klant zijn. Ik wilde van me zomerkleur (licht blond) naar herfstkleuren (warme tinten) ben uitstekend voorgelicht en helemaal happy met me nieuwe look. Personeel is vriendelijk en waar heb je een masseerstoel als je wordt uitgespoeld. Ik raad deze salon echt aan.

Schrijf uw eigen klantreactie