KOM NAAR ONZE INFORMATIEAVOND

VAN BEGINNENDE KAALHEID TOT HAARTRANSPLANTATIE!

Tijdens deze boeiende avond komen de volgende onderwerpen aan bod:

 

1️⃣ DNA-onderzoek: Leer wat je kunt bereiken met DNA-onderzoek en welke rol het speelt bij haaruitval. Ontdek hoe deze test kan helpen om te bepalen wat jouw haaruitval veroorzaakt en wat voor supplementen jou gaan helpen om je haaruitval te stoppen.

 

2️⃣ PRP (Plaatjesrijk plasma) voor je haarzakjes, haar en hoofdhuid: Kom meer te weten over de voordelen van PRP-behandelingen en hoe deze techniek kan helpen om je haarzakjes te versterken en je hoofdhuid te revitaliseren.

 

3️⃣ Haartransplantatie en de mogelijkheden: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie. Leer meer over de verschillende technieken en methoden die beschikbaar zijn om jouw haar op een natuurlijke en effectieve manier te herstellen.

Ben jij geïnteresseerd in deze boeiende informatieavond? Laat het ons weten! We zetten je graag op de gastenlijst. Geef ook even aan welke van de bovenstaande onderwerpen voor jou het meest relevant zijn. Mis deze unieke kans niet om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor jouw haar!

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met info@salontheartofstyle.nl

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op deze inspirerende avond vol haartransformatie!

De informatie avond is bij:

Salon The Art Of Style
Wolphaertsbocht 41
3082AC Rotterdam

Aanvang: 19:00uur
Start: 19:30

 

Luister naar de nieuwe mogelijkheden op gebied van beginnende kaalheid tot haartransplantatie onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

We snappen heel goed dat dit een hele stap kan zijn voor je om hier over te praten of om langs te komen. Wij zijn professionals en kennen deze situatie heel goed en houden rekening mee met de overwinning om langs te komen.

Inschrijfformulier

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden