Dameskapper in Charlois?

Zoekt u Dameskapper in Charlois?

De kapsalon Salon The Art Of Style is gespecialiseerd in droogknippen, haarkleuring, keratine behandelingen en extension. Naast onze vaardigheden als kapper verzorgen wij het tanden bleken.  Bij ons kan je op afspraak via de website of Facebook boeken of zonder afspraak binnen lopen.

Wij beschikken over diverse producten die de wens van jou laten uitkomen. Producten zoals Jean Paul Myné, Eleven of Depot spreken voor zich en zorgen voor het juiste kapsel of verzorging van jou haar. Onze producten van Jean Paul Myné en Eleven zijn vegan. (Niet op dieren getest)

Of het nu gaat om een Boblijn, highlights, lowlights, Balayage, Beach waves, pony e.d. wij gaan niets uit de weg.

Vaak na vele haarkleuringen is het haar of hoofdhuid beschadigd. Om deze te herstellen hebben wij producten zoals Oxilock om jou haar en hoofdhuid te ondersteunen. Wij zijn als Salon gespecialiseerd in Repair en herstel van het haar en hoofdhuid.

Onze kappers, in de regio Charlois, zijn gespecialiseerd in de producten Jean Paul Myné, Eleven en Depot. Zij volgen met regelmaat trainingen om jou wens in vervulling te laten gaan.

Kom je bij ons binnen met een wens, dan geven wij op voorhand een advies wat de mogelijkheden zijn om jou wens te bereiken. Bij elk advies vragen wij je geschiedenis van de vorige behandelingen.

Daarnaast geven wij een richting aan wat de kosten zullen zijn.

Zoekt je een kapper in Charlois met mooie producten en scherp geprijsd is bezoek onze Salon en laat u verassen door onze klantvriendelijkheid.

Wij zijn geopend op:
Dinsdag 09:00 tot 18:00 uur
Woensdag 09:00 tot 18:00 uur
Donderdag van 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur

Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande knoppen. Hier staan onze contactgegevens en hier is onder andere de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.