Droogknippen in Charlois?

De techniek om haren droog te knippen is in opkomst in Charlois?

Maar waarom, eigenlijk?
Yvonne Boer van Salon The Art Of Style in Charlois knipt al jaren droog.
Over het waarom is Yvon duidelijk:
‘Het voordeel voor zowel de kapper als de klant is dat ze direct zien hoe het haar reageert en valt in z’n natuurlijke staat: droog dus.’
Ik knip altijd droog ook al wassen we het haar eerst.
Om een voorbeeld te geven nemen we krullend haar of haar met een slag.
Nat haar verzwaart en dat vertekent de veerkracht. Je ziet duidelijk het verschil als je nat knipt hoe het haar terug bounced als het droog is – van de krul. Na het droogknippen wassen en stylen we het.
De omgekeerde benadering dus.’

Zoekt je een kapper die droog knipt in Charlois met mooie producten en scherp is geprijsd. Bezoek onze Salon en laat u verassen door onze klantvriendelijkheid.

Wij beschikken over diverse producten die de wens van jou laten uitkomen.

Producten zoals Jean Paul Myné, Eleven of Depot spreken voor zich en zorgen voor het juiste kapsel of verzorging van jou haar. Onze producten van Jean Paul Myné en Eleven zijn vegan. (Niet op dieren getest)

Onze kappers zijn gespecialiseerd in de producten Jean Paul Myné, Eleven en Depot. Zij volgen met regelmaat trainingen om jou wens in vervulling te laten gaan.

Wij zijn geopend op:
Dinsdag 09:00 tot 18:00 uur
Woensdag 09:00 tot 18:00 uur
Donderdag van 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur

Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande knoppen. Hier staan onze contactgegevens en hier is onder andere de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.