Keratine uitleg in Rotterdam?

Wat is Keratine?

Salon The Art of Style in Rotterdam is gespecialiseerd in keratine behandelingen. Graag geven wij eerst uitleg over keratine zodat je weet wat het is:
Een keratine behandeling voed je haar op natuurlijke wijze en maakt het weer glad en glanzend. Maar wat is keratine eigenlijk?
Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijke keratine kan zacht zijn (zoals in je haar) en hard (bijvoorbeeld bij de hoeven van dieren). Het is dus zeer veelzijdig.

Wat doet keratine?
Keratine beschermt en herstelt ons haar, huid en nagels. Daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten.
Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft en straightened. Keratine producten vervangen de verloren proteïne, zodat je haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst.

Is keratine veilig?
Als een natuurlijke proteïne is keratine 100% veilig. Omdat het een lichaamseigen stof is kun je het ook gebruiken bij elk haartype en onder alle omstandigheden. De maakt een keratine haar behandeling ideaal voor:

  • Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
  • Geverfd, gepermanent of gestraightened haar
  • Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is.

Kom je bij ons binnen met een wens, dan geven wij op voorhand een advies wat de mogelijkheden zijn om jouw wens te bereiken. Bij elk advies vragen wij je geschiedenis van de vorige behandelingen.

Daarnaast geven wij een richting aan wat de kosten zullen zijn.

Zoek je een kapper in Rotterdam die de keratine behandeling met zorg uitvoert. Bezoek onze Salon en laat u verassen door onze klantvriendelijkheid.

Naast onze Keratine behandelingen beschikken wij over diverse Producten zoals Jean Paul Myné, Eleven of Depot spreken voor zich en zorgen voor het juiste kapsel of verzorging van jou haar.

Onze producten van Jean Paul Myné en Eleven zijn Vegan. (Niet op dieren getest)

Onze kappers zijn gespecialiseerd in de producten Jean Paul Myné, Eleven en Depot. Zij volgen met regelmaat trainingen om jou wens in vervulling te laten gaan.

Bekijk onze openingstijden op onze contactpagina

Je kan ons voor vragen bereiken op 010-8427689