Keratine Plus Gold Exclusive Smoothing Treatment

Keratine Plus Gold, de Keratine Plus evolution.

Keratine Plus Gold is een combinatie van botanische en organische extracten – bijna 100% – gemengd in een perfecte balans. Deze mix wordt losgekoppeld van krullerig, fris, volumineus haar, krijgt uitstekende resultaten en voedt en versterkt de haar vezels. Het garandeert zachtheid en zichtbaar gezond haar. Aanbevolen voor alle haartype

Keratine Plus Gold

Keratine Plus Gold van Jean Paul Mynè biedt een nieuwe dimensie in stijlen. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, parafine en parabenen. De uitzonderlijke combinaties van botanische en organische extracten zoals avocado- en arganolie, zure appel en koffie-extract voeden en versterken de haar vezel. Na de professionele behandeling Keratine Plus Gold van Jean Paul Mynè zeg je die vervelende weerborstel of dat steeds krullend haar vaarwel.

Deze behandeling is een blijvende en groeit uit, een uitgroeibehandeling is aanbevolen na 6 a 10 maanden. De behandeling met Keratine Plus Gold is aanbevolen voor alle haartypes. Het verzekert je zichtbare glad- en zachtheid van de wortel tot het haar punten.

Kortom, je haar glanst, voelt zacht aan er ziet er weer supergezond uit. Een echte aanrader, deze behandeling vraagt wel wat tijd. Reken ongeveer tussen de 2 en de 5 uur al naargelang de lengte en dikte van uw haren.

Voor advies kan je ons bellen